doudou ours dors bien gris

Zachte grijze knuffeldoek Beer

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ18559

Welkom in de wondere wereld van Steiff. De baby collectie van Steiff voor kleintjes van 0 tot 18 maanden traint de zintuigen via knuffelbare...

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 239915

Welkom in de wondere wereld van Steiff. De baby collectie van Steiff voor kleintjes van 0 tot 18 maanden traint de zintuigen via knuffelbare materialen die speciaal geschikt zijn voor het baby huidje. Met Oeko-Tex certificaat en getest door LGA. Deze schattige kleine vrienden van Steiff zijn gemaakt van knuffelzacht biokatoen. Wasbaar in de machine op 30°. Met geel "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen. Deze zachte vriend is ideaal als eerste knuffel en als je baby nog sabbelt. Materiaal: pluizig bio-katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.