Zachte knuffel - Kleine Vos Gaspard

Vosjesknuffel met lange staart en gestreepte kleertjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ27339

La grande famille - Moulin Roty (17)

Maak kennis met Kleine Gaspard, de vriendelijke vos uit La grande famille van Moulin Roty. Met zijn lange staart, schattige snoet en gestreepte outfit verovert Gaspard alle harten.

De vos is ideaal als eerste knuffelvriendje van de allerkleinsten.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 632256

CollectieLa Grande Famille
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Deze zachte knuffel Kleine Vos Gaspard van MOULIN ROTY is gemaakt van zacht velours en gekleed in gestreepte flanellen tuinbroek.


Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte.
Afmetingen: 20 cm.
Materiaal: vulling: 100% polyester.

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie La grande famille - Moulin Roty
Inspiratie en stories