tapis sable en coton imprimé graphique

zandkleurig tapijt met grafische print*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ23436

Een tapijt in de kamer brengt meteen warmte en gezelligheid. Het katoenen tapijt van Bloomingville heeft een grijze grafische print, gecombineerd...

52,00 €

33,80 €

Add to my wishlist

Een tapijt in de kamer brengt meteen warmte en gezelligheid. Het katoenen tapijt van Bloomingville heeft een grijze grafische print, gecombineerd met warme kleuren. Heerlijk aan koude voetjes en hipper als nooit tevoren! Het langwerpige model is ideaal als loper, past in elk hedendaags interieur.
Materiaal: 100% katoen. Afmetingen: 60x120 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1206000.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :739006