Zilveren set van folieballonnen - Maan en sterren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR305

Alles voor een astronauten feestje (15)

Glimmer & glamour all the way!

Of je een kerst, nieuwjaar, Halloween of gewoon een schitterend verjaardagsfeest geeft deze zilveren ballonnen in de vorm van een maan en sterren mag je echt niet vergeten uit te nodigen, ze doen je feest glinsteren en stralen.

18,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 150571

CollectieHalloween
TypeBallonnen
KleurZilver

Set van 6 folieballonnen Maan en Sterren van MERI MERI. Deze zilveren ballonnen doet je feestje schitteren. Ze komen in 4 verschillende vormen en er zitten 6 silveren koordjes bij van 1,5 meter om ze makkelijk op te hangen of vast te houden als je ze vult met helium. Deze ballonnenset komt verpakt in een mooi bijpassend doosje.

Afmetingen opgeblazen formaat: 85 x 61 cm en 45,5 x 25,5 cm - doos: 11,5 x 19,5 x 2 cm

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes en ook voor de feestdagen. Stuk voor stuk feestelijk, super leuk, perfect te mixen en matchen voor een spetterend resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories