Aardig Little Friends popje - Mama Ines

Staat: Nieuw product

Haba

HAB566

Little Friends van HABA (106)

Mama Ines is helemaal klaar voor een supertoffe dag op het strand! Ze heeft haar een rode, stoffen strandtas met daarin een strandlaken. Welke poppenhuispopjes gaan met Mama Ines mee om fijne op het strand te spelen en te zwemmen in de zee?

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304741

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

De aardige Little Friends Mama Ines is van flexibel kunststof gemaakt, zodat ze perfect een standwandeling kan maken. Leuk om te combineren met dochter Tina en zoon Colin

Inhoud: Mama Ines, strandtas, strandlaken
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 12 cm hoog

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
713.560.06
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories