Armbandje Lovely Bracelet - Hartje

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ892

Djeco Petits Cadeaux (51)

Op zoek naar een eerste juweel voor je schattebout? Dan is dit elegant armbandje vast en zeker een schot in de roos. Ideaal cadeau voor kleine fans van mooie accessoires.

Een juweel naar je hart voor je favoriete kleine hartendief. Of je beste vriendin, liefje, ... Heb je al iemand in gedachten?

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03833

CollectieLovely paper
TypeArmbandjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schattig kinderarmbandje Lovely Bracelet Hartje van Djeco heeft een medaillon met kleurrijke bloemen en een bedeltje in de vorm van een gele libelle. Het armbandje heeft een totale lengte van 18 cm en is verstelbaar in drie verschillende lengtes. Ook verkrijgbaar met andere designs.

Afmetingen: 18 cm lang, medaillon 3,5 cm diameter, met 3 verstelbare lengtes
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Materiaal: goudkleurig metaal, medaille van hars

_

De magische collecties van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories