Artistiek speelfiguur Tinyly - Barbouille & Gribs

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ729

Meet the Tinyly! van DJECO (12)

Maak kennis met Barbouille en Gribs, een artistiek meisje met schilderspalet en haar huisdiertjes een wit kalfje.

Een heerlijk speelfiguurtje om in je poppenhuis te laten wonen, dat helemaal tot de verbeelding van je kind zal spreken.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06951

CollectieTinyly
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Barbouille & Gribs speelfiguur Tinyly van DJECO is een fantasierijk poppetje, in felle kleurtjes met een schattig diertje aan haar zijde. Leuk in combinatie met de rest van de Tinyly collectie.

Afmetingen: 9,5 x 12,5 x 4 cm - figuurtje is ongeveer 7,5 cm hoog
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Ontworpen door: Virginie Brachet

_

Maak kennis met een hele reeks nieuwe speelfiguurtjes van Djeco: meet the Tinyly's! Deze delicate poppetjes met extravagante kapsels en eigenzinnige looks zijn ontworpen door Virginie Brachet. Prachtig speelgoed voor dromerige kinderen van 4 tot 9 jaar. Elk meisje wordt vergezeld door een magisch diertje/vriendje. Ideaal om wondermooie verhalen te verzinnen en je poppenhuis een magisch tintje te geven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Meet the Tinyly! van DJECO
Inspiratie en stories