Assortiment van 5 poppetjes - La grande famille

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO171

La grande famille - Moulin Roty (22)

Sylvain, Jeanne, Albert , Nini en Julius zijn heerlijke houten speelpoppetjes met een nostalgische feel. Ze zijn leuk om mee te spelen en de verbeelding van je kind op hol te doen slaan.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 632421

CollectieLa Grande Famille
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Assortiment van 5 houten poppetjes uit de collectie van Moulin Roty met details in vilt en schattige geschilderde details. Ze passen perfect in de autobus of het poppenhuis, beide apart verkrijgbaar.

Materiaal: hout en vilt

Afmetingen: 7,5 cm hoog

_

La Grande Famille is een beestige familie van knuffelachtige vriendjes in bonte kleuren en patronen. Maak kennis met Julius de hond, Sylvian het konijn of Jeanne de eend. Heerlijke speelkameraadjes waar je op kan rekenen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Ann E.
  •  de 08/04/2020
Mooi en kwalitatief speelgoed
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie La grande famille - Moulin Roty
Inspiratie en stories