Assortiment van 5 poppetjes - La grande famille

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO171

La grande famille - Moulin Roty (17)

Sylvain, Jeanne, Albert , Nini en Julius zijn heerlijke houten speelpoppetjes met een nostalgische feel. Ze zijn leuk om mee te spelen en de verbeelding van je kind op hol te doen slaan.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 632421

CollectieLa Grande Famille
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Assortiment van 5 houten poppetjes uit de collectie van Moulin Roty met details in vilt en schattige geschilderde details. Ze passen perfect in de autobus of het poppenhuis, beide apart verkrijgbaar.

Materiaal: hout en vilt

Afmetingen: 7,5 cm hoog

_

La Grande Famille is een beestige familie van knuffelachtige vriendjes in bonte kleuren en patronen. Maak kennis met Julius de hond, Sylvian het konijn of Jeanne de eend. Heerlijke speelkameraadjes waar je op kan rekenen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2020
Mooi en kwalitatief speelgoed
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie La grande famille - Moulin Roty
Inspiratie en stories