Bangelijk leuke set van 3 skelet decoraties

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR302

Meri Meri Halloween (28)

Haal alles uit de kast met Halloween en zet meteen de juiste sfeer met deze levensgrote skelet decoraties van Meri Meri. De kinderen zijn er vast dol op, de buren zullen nogal verschieten als je ze voor je raam hangt of hou je ze liever tot op Halloween nacht zelf?

Je kan ze makkelijk ophangen dankzij het fluo koordje en opbergen voor volgend jaar in het handige doosje.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 197160

CollectieHalloween
TypeDecoratie
KleurZilver

Set van 3 levensgrote schitterende Meri Meri skeletten/feestdecoratie - met details in zilverfolie - om je huis 100% Halloweenproof te maken. Inclusief fluo koord om ze makkelijk op te hangen. Komen in een set van 3, mooi verpakt in een doos.

Afmetingen skelet: 37,3 x 121,9 cm - doos: 25,4 x 47 x 1,3 cm

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes en ook voor de feestdagen, zoals de Halloween collectie. Perfect voor een griezelig Halloween feestje, inclusief zwarte katten, geesten, skeletten, vleermuizen ... Stuk voor stuk bangelijk leuk, perfect te mixen en matchen en wondermooi!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories