Bangelijke verkleedset - Halloween

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR307

Meri Meri Halloween (28)

Deze fabuleuze cape is ideaal om aan te trekken op Halloweenavond! Hij zit als gegoten over je kledij, is gemaakt van fijne materialen en afgewerkt met schitterende patches waaronder een grote holografische bliksem, pompoenen en sterren.

Er zit ook een mooie toverstaf bij met een belletje en schitterende ster om bangelijke spreuken uit te spreken en iedereen te betoveren!

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196782

PersonageHeks/Tovenaar
CollectieHalloween
TypeVerkleedsets
KleurZwart

Halloween verkleedset van Meri Meri met zwarte tulle cape vol patches en velcro sluiting in zilver + bijhorende toverstaf met zilveren glitters, tassel en belletje. Maak deze outfit écht af met de zwarte verenkroon van Meri Meri.

Leeftijd: 3-6 jaar

Afmetingen: de cape is ongeveer 71 cm lang

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories