Beestig Twistiti horlogebandje Luipaard

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB124

Er is een Twistiti-horlogebandje voor elke gelegenheid! Dus voel je je beestig goed vandaag kies dan voor dit stevige horlogebandje met toffe luipaardprint.

Maak zelf de leukste combo of ga voor een assortiment van bandjes want alle bandjes en uurwerken van Twistiti zijn makkelijk te verwisselen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Le

Zoek je een beestige combinatie met het kleurrijke Twistiti horloge? Dan is dit Luipaard horloge bandje misschien wel de perfect match. Het is gemaakt uit stevig materiaal, net zoals al de horlogebandjes van Twistiti. Ze komen in 12 verschillende kleuren en prints, zo heb je een Twistiti-horlogebandje voor elke gelegenheid.

Kies bij dit bandje zelf de wijzerplaat die het best aansluit bij de leeftijd van je kind. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem. Het geheel is waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

 

Afmetingen: past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

 

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.052007