supers balles de bain Roméo

beestige badballen romeo*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ07256

De charmante pad Romeo hangt aan de badkraan en verbergt zijn beste vrienden in zijn buik: een octopus, een vis, een zeehond en een krab. Alle...

29,99 €

Add to my wishlist

De charmante pad Romeo hangt aan de badkraan en verbergt zijn beste vrienden in zijn buik: een octopus, een vis, een zeehond en een krab. Alle vier willen ze maar één ding: samen met baby springen, drijven en ravotten in bad. En na badtijd keren ze terug naar de buik van Romeo, in afwachting van de volgende zwempartij.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86044