Behangpapier - Sweet triangle grey

Staat: Nieuw product

Onszelf

BXP003

Licht grijze driehoekige stempelprint met accenten en kleine boodschapjes in fel rood. Dit unieke vliesbehang geeft een uniek en trendy tintje aan elke kinderkamer.

33,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OZ 3090

Behang Sweet Traingle Grey van Studio Onszelf. Van uitstekende kwaliteit en makkelijk aan te brengen door de lijm rechtstreeks op de muur aan te brengen.

Afmetingen rol: 53 x 100,5 cm

Materiaal: non-woven vliesbehang

Gebruiksadvies: het behang is water-resistant waardoor kleine vlekjes met een vochtige doek makkelijk verwijderd kunnen worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
53550.85
Onszelf is een merk van Claudia Drube & Astrid Nieuwenburg. Het merk werd opgericht in 2003, toen Claudia & Astrid begonnen met hun eigen behang te maken. Claudia studeerde aan de Hout en Meubilerings-college, waarna ze is gaan werken bij de Bijenkorf. Na haar baan bij de Bijenkorf begon ze te werken als ontwerper bij Eijffinger, een Nederlandse behang-merk. Astrid studeerde aan de Vogue Mode Academie in Amsterdam, waar ze afstudeerde in 1993. Ze werkte freelance voor Chivasso en Prenetal. Daarna begon zij ook aan een baan als ontwerper bij Eijffinger, waar ze kennismaakte met Claudia. Ze werkten samen een tijdje voor Eijffinger tot ze hun eigen merk oprichtte: onszelf.