Bijtring - BabyChew

Met verschillende materialen en texturen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ426

Schattige houten bijring met silicone oortjes, een wondermooie en tegelijk lekker praktische bijtspeeltje voor kleine kapoenen die tandjes krijgen en de knagende pijn willen verzachten.

De grote ring is makkelijk te pakken door kleine handjes. De verschillende materialen trekken de aandacht van je baby en verschillende texturen zijn aangenaam om op te sabbelen.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06116

CollectieEarly years
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %

Met de zalige bijtring BabyChew van Djeco kan je kleintje zich lekker bezig houden. Komt in een mooie verpakking, ideaal eerste speeltje voor je baby.

Leeftijd: 0 maanden
Afmetingen: 7,5 x 7 x 5 cm afmetingen verpakking: 9,5 x 11,5 x 4,5 cm
Materiaal: houten ring en silicone

Djeco's houten speelgoed is tijdloos. Houten speelgoed zet de deur open voor een grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit. Hout is een natuurlijk materiaal dat de lichaamstemperatuur aanneemt zodat het lekker warm aanvoelt. De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!