Bijtring - Seashell - Blush

Bijtspeelgoed uit natuurlijk rubber in zachtroze

Staat: Nieuw product

Filibabba

BBF158

Bij doorkomende tandjes heeft je lieve schat de behoefte om te kauwen en te bijten, dit om de druk op het tandvlees te verminderen.

Een bijtring kan die verlichting bieden, en dit prachtige exemplaar in de vorm van een zeeschelp in zachtroze is ideaal voor je kleine lieveling. Het mooie design is speciaal gemaakt voor kleine babyhandjes.

20,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FILI-TEETH-1675

TypeBijtspeeltjes
KleurRoze

Bijtring Seashell Blush van Filibabba is bijtspeelgoed vervaardigd uit 100% natuurlijk rubber, hierdoor is hij volledig veilig om op te sabbelen en te knabbelen. De ring is ontworpen met interessante structuren die een betere grip bieden voor de allerkleinste handjes. Alle randen zijn zacht, dit biedt soelaas bij pijnlijk tandvlees en stimuleert tegelijkertijd de tastzin. Een geweldig product voor de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kleine kapoen!

Materiaal: 100% natuurlijk rubber, gekleurd met voedselveilige verf

Afmetingen: 7 X 3 X 11 cm

_

Filibabba is een Deens merk opgericht in 2015, met zachte tetra-doeken, heerlijke babynestjes en handige babymusthaves in leuke kleuren in hun collectie. Het BabyNest was hun eerste ontwerp, waarin Nordic Niceness centraal stond. Christian Bendtsen en Lasse Rolighed Olesen creëerden het meest veilige, kwalitatieve en praktische nestje waar je lang geniet van hebt. Ze kiezen steeds duurzame materialen die heerlijk aanvoelen, alle producten dragen ook het GOTS-label. De organisch, zachte stoffen passen bij elke interieurstijl. Met Filibabba haal je de kalme en tijdloze sfeer van het noorden in huis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
FILIBABBA is een puur Deens merk opgericht in 2015 dat gelooft in 'Nordic Niceness', wat zoveel wil zeggen als dat ze graag een wereld van duurzaamheid en magie creëeren voor jonge families en dit voor een lange tijd. Filibabba gaat enkel voor kwalitatief design dat je bijstaat in kleine en grootste momenten, gebaseerd op hun eigen ervaring en dagelijkse inspiratie. Ze kiezen voor duurzame materialen die mooi zijn om naar te kijken, een knusse wereld maken maar ook veilig zijn voor jouw kleine kapoenen. In hun tijdloze collectie zitten babynestjes , zachte tetradoeken , duurzame eetsets uit bamboe, ... stuk voor stuk met duidelijke Scandinavische invloeden en steeds in zachte materialen en kleuren.