Bijtspeeltje armband - Olive the deer

Hand beschilderde Olive de Deer zal je baby's perfecte bijtring zijn.

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

KZ31258

Stimuleer de zintuigen van je baby met deze vriendelijke hertjes bijtspeeltje/armband. Neem je nieuwe beste vriend altijd met je mee op avontuur waar je ook naartoe gaat.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-DEER-BRACELET-UNIT

TypeBijtspeeltjes
KleurBruin
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesHert
STOP/FINISTOP

Bijtspeeltje armband Olive the deer van Oli & Carol zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en hand beschilderd met natuurlijke pigmenten. Volkomen veilig voor kinderen, zorgeloos spelen! Past perfect in de kleine baby handjes. Ze zijn hygiënisch, duurzaam en veilig om in te bijten voor de kleintjes. Ook ideaal als badspeeltje.Herkomst: Designed in Barcelona, gemaakt in Marokko.
Afmetingen: 4,5cm x 7cm x 8,4cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6800.35
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.