Bijtspeeltje uit natuurrubber - Kawan

Schattig rubberen eendje, met de hand beschilderd, vrij van nare stoffen

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR040

Wat een cute eendje! Deze bijtring springt meteen in het oog en zal je mini blij maken met het zacht natuurrubber. Het is 100% veilig, vrij van nare stoffen en met de hand geschilderd.

Bovendien past dit babyspeeltje perfect in kleine handjes en biedt het verlichting bij geïrriteerd tandvlees of knagende tandjes.

19,95 €

13,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 553163

CollectiePlaying
TypeBijtspeeltjes
KleurWit
STOP/FINISTOP

Schattig bijtspeeltje Kawan (wat 'vriend' betekent in het Maleis) uit natuurlijk rubber van HEVEA PLANET. Een veilig en mooi speeltje vrij van nare stoffen, gemaakt uit natuurlijke materialen en multifunctioneel speelgoed voor de allerkleinten.

  • werkt verzachtend bij doorkomende tandjes van baby's
  • bestaat uit 100% natuurlijk rubber en is dus plasticvrij
  • met de hand beschilderd met enkel natuurlijke kleurstoffen

Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Afmetingen: 10 cm

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.515.520.05
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!