Blauwe armband met eenhoorn - Cornelle

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA243

Unicorn fun! Voor alle eenhoornfans of fans van sprookjes is deze lichtblauwe armband met eenhoorn bedeltje een prachtig geschenk om te koesteren, te dragen en mee te stoefen.

En terecht! Want dit schattig kindersierraad mag gezien worden.

4,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105042

PersonageEenhoorn
TypeArmbandjes
KleurLichtblauw

Mooie blauwe parelarmband Cornelle uit de sierradencollectie van Souza for Kids!

Er zijn nog een hoop eenhoorn accessoires, het is zeker de moeite waard om de hele collectie eens te bekijken. Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6610.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.