Buitenaardse To the Moon-slinger

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR136

Alles voor een astronauten feestje (32)

Heb je een feestvarken met een grote fascinatie voor de ruimte of ga je voor een echt astronauten feestje? Vergeet dan zeker niet deze ronduit prachtige slinger van Meri Meri.

Met voorsprong de mooiste slinger van het hele heelal en ver daarbuiten.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170164

SamenstellingenPapier
CollectieTo the moon
TypeSlingers
KleurBlauw

Ga op verkenning naar de ruimte met deze magnifieke 'to the moon'-feestslinger, perfect voor elk astronauten-feestje! Aan deze papieren slinger hangen zes 3D- planeten uit honingraat, 1 raket, 40 glinsterende sterren uit zilverfolie en 9 letters aan touw van 2,4 meter die het woord 'to the moon' vormen. komt verpakt in een handige kartonnen doos.

Afmetingen verpakking: 26 x 38,5 x 3 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.270.390.49
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories