Chewy-to-Go bijtspeeltje - Eli the Clover

Mini klaveren bijtspeeltje voor je mini hartendiefje

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC006

Chewy-to-go collection van Oli & Carol (9)

Dit mini kalverblad heeft een ergonomische vorm waardoor het voor baby's erg makkelijk is om het bijtspeeltje vast te houden. De verschillende texturen zoals bobbeltjes en puntjes zijn leuk om op te bijten en te sabbelen.

Het mini chewy-to-go bijtspeeltje heeft een gaatje zodat je er een speenkoord of knuffeldoek aan kan vastmaken en de chewy to go overal mee naar toe kan.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-CHEWY-CLOVER

Mini bijtspeeltje Eli the Clover komt uit de Chewy-to-Go collectie van Oli & Carol. Een nieuwe lijn mini rubberen speeltjes.

  • Handgemaakt en 100% natuurlijke en veilige materialen: rubber van de Hevea bomen
  • Met de hand beschilderd met natuurlijke pigmenten
  • Elke mini teether is uniek en verschillend
  • Waterproof, mag ook mee in bad als eerste badspeeltje
  • Ergonomisch design op baby maat
  • Verkrijgbaar in 5 versies: banaantje, bloem, klaver, radijs en paddenstoel

De chewy to go bijtspeeltjes helpen bij de natuurlijke ontwikkeling van de mond van baby's en stimuleert hun zintuigen. Een duurzaam cadeau voor elke baby!

_

OLI & CAROL presenteert de Chewy-to-Go collectie, een frisse en nieuwe collectie van 4 verschillende natuurlijke rubberen bijtspeeltjes, geïnspireerd op de natuur, fruit en groenten. Ergonomisch design dat perfect in kleine handjes past, natuurlijk materiaal met een breed scala aan texturen en ribbels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.
Collectie Chewy-to-go collection van Oli & Carol
Inspiratie en stories