Chique retro behangpapier - marble

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Niets kan de sfeer in een kamer zo veranderen als een uniek behang papier. Met een beetje geduld geef je je kamer een complete make-over.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBehangpapier
KleurGrijs

Niets kan de sfeer in een kamer zo veranderen als een uniek behang papier. Met een beetje geduld geef je je kamer een complete make-over. Behangpapier brengt als geen ander kleur en grafische patronen in je huis. Tover je hele muur om in één groot kunstwerk met dit fantastische behangpapier 'marble!'. De retro marmer print kan je overal in huis toepassen. Een rol is 0.53m breed en bevat 10.05m behang. Lengte van het patroon: 53cm.

Makkelijk schoon te vegen met een vochtige doek en goed bestand tegen licht. Het behang is lekker dik, niet gewoven en WallSmart.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Bekijk hieronder het filmpje met handige tips & tricks:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
53100502
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.