Cute bijtring - Beer

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC172

Komen de tandjes van jouw baby door? Verzacht die knagende pijn met deze schattige bijtring van A Little Lovely Company, een bruine beer om eindeloos op te bijten.

Dit super schattig bijtspeeltje is een echte must-have en redder in nood!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRBEBR08

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBabyspeelgoed
KleurBruin
A Little Lovely Company figuurBeren
DiertjesBeer

De rubberen Beer bijtring van A Little Lovely Company bevat geen schadelijke stoffen en is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom. Ideaal dus als jouw kleintje last heeft van de eerste doorkomende tandjes.

De lief bijtspeeltje komt in een lovely geschenkdoosje en is daarom erg leuk om weg te geven als cadeautje aan een kersverse mama.

Afmetingen: 7,5 x 10,3 x 3,7 cm

Materiaal: natuurlijk rubber van de Hevea boom - bevat geen schadelijke stoffen: vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines.

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !