Dubbele slinger - Fairy

Magische feestslinger met elfjes, blaadjes, bloemen en meer

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR571

Elk sprookjes- of prinsessenfeestje krijgt meteen sfeer met deze unieke Fairies Garland van Meri Meri.

Het bevat feeën, bloemen, bladeren en paddenstoelen met veel sensationele details. Zo hebben de bloemen kwastjes van pastelkleurig vloeipapier of pompons in het midden, de dansende feeën hebben prachtige draden in hun rokken met regenboogeffect voor een glinsterende look. De fungie zijn afgewerkt met kleine honeycombs voor een 3D-effect in tal van klueren en het stoffen bladlint voegt extra stijl toe.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210628

TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Schitterende Slinger Fairy van Meri Meri brengt meteen een sprookjesachtige sfeer in de kamer, deze unieke feestslinger met dansende elfjes, paddenstoelen, blaadjes en bloemen is een kunstwerkje op zich en makkelijk te combineren met de rest van de Fairies collectie >

Materiaal: papier, veel goudfoliedetails voor een heerlijk effect - eenvoudige zelfmontage vereist - de slinger komt in een mooie verpakking gemaakt uit milieuvriendelijk papier
Afmetingen: 3 meter lang

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.