Duurzaam Deksel met rietje voor Design Letters glas - Lavendel

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE200

Dit deksel met herbruikbaar rietjes maakt van elk drinkmoment meteen een leuke activiteit. Gemakkelijk voor baby's en kinderen om zelfstandig uit te drinken zonder te morsen.

Want geef toe: uit een rietje drinken vindt elk kind leuk, toch? Dit Design Letters accessoire is het perfecte alternatief voor wegwerprietjes. Vermijd het kopen van nieuwe rietjes en gebruik het deksel opnieuw en opnieuw.

9,00 €

6,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20102004LAVEND

CollectieKids classics
TypeBeker accessoires
STOP/FINISTOP

Duurzaam lavendel deksel met rietje voor het Design Letters kidsproof glas. Dit accessoire past op het tritan Design Letters glas (apart verkrijgbaar) en is ideaal om het drinkmoment morsvrij te houden zonder in stijl te moeten inboeten.

Bekijk zeker de hele Design Letters collectie, stijlvol en praktisch tegelijk.

Afmetingen deksel ø 7 cm x 1,7 cm hoog - rietje: 13 cm lang

Materiaal: PP plastic, voedselveilig en vrij van BPA en ftalaten, met silicone ring

Gebruiksadvies: vaatwasser veilig en geschikt voor magnetron

_

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.