Elegante muursticker A3 - Peacock in flowers

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS035

Bold an beautiful! Deze zwart gele muurstickers zijn diep van kleur, hoog van contrast en tegelijk elegant dankzij de keuze voor een pauw en delicate bloemen.

Kiezen voor dit design is een gedrufde en tegelijk unieke keuze die je interieur de eye-catching touch geeft die het verdient.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1411

CollectieFloral Peacock
TypeMuur- en interieurstickers
KleurGeel
ThemaBloemen

Elegante muursticker A3 Peacock in flowers van het Franse interieurmerk Lilipinso boordevol leuke must-haves om de kamer van je kind in te richten. Check zeker de rest van de Floral Peacock collectie voor bijpassende poster of een romantisch behang.

Design: Elena Wilken

Afmetingen stickervel: 29,7 x 42 cm - Afmetingen van de pauw: 15 x 21 cm - bloemen rechts van de pauw: 13 x 6 cm

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

Makkelijk aan te brengen op gladde en schone ondergrond, maak deze vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muurstickerset zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2