Erg mooie armband - Doeska

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

De uiterst mooie 'Doeska' armband met parels en hangertjes is erg leuk voor een feestje of gewoon voor elke dag! Keuze tussen twee kleuren.

5,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3542

TypeArmbandjes
KleurMeerkleurig

Naast een ruime collectie van verkleedoutfits en toebehoren, biedt Souza for Kids ook een uitgebreid gamma van accessoires op maat van kleine girly's. Net als mama, smukt een kleine meid graag haar outfit op met een fashionable juweeltje.

De uiterst mooie 'Doeska' armband met parels en hangertjes is erg leuk voor een feestje of gewoon voor elke dag! Keuze tussen twee kleuren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.135
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.