Fancy toverstaf - Flamingo

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA198

Unicorn lovers kijken hun ogen uit!

Een flamingo toverstaf... een onmisbaar accessoire waar elke prinses blij van wordt. Deze toverstaf matched mooi met andere flamingo spulletjes en maakt je outfit compleet!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105093

PersonageDier
TypeToverstafjes
KleurRoze

Schitterende FLAMINGO toverstaf in populair roze met gouden kroontje, glitters en fluffy linten. Een onmisbaar accessoire voor elke kleine meid/fee/prinses van het fijne merk Souza!

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
401110.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.