Feestelijke pailletten verkleedcape met toverstaf

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR293

Zalige kerst met Meri Meri (38)

Time to dress up! De populaire maar vooral wondermooie verkleedkostuums van Meri Meri zijn afgewerkt tot in de kleinste puntjes, ideaal om te dragen op het eerstvolgende feestje maar ook om cadeau te doen aan een jarig of om tijdens de feestdagen te geven aan jouw favoriete hartendief.

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196548

PersonageHeks/Tovenaar
CollectieKerstmis
TypeVerkleedaccessoires
KleurRoze

Regenboogkleurige verkleedset met pailletten van het feestmerk Meri Meri, deze glinsterende cape met fluffy kraag zorgt ervoor dat je er in 1-2-3 magisch uitziet en is makkelijk om extra stijl en magie aan je outfit te geven. Met de bijhorende toverstof betover je al wie je tegenkomt. Onmisbaar item voor in jullie verkleedkoffer of om te dragen tijdens een speciale gelegenheid. Ook erg origineel om cadeau te doen!

Materiaal: glinsterende stof met pailletten - kraag uit roze tulle - details in neondraad - toverstaf met zilveren kwastje

Afmetingen: 94 x 75 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories