Vleugels en toverstaf vlinder

Fonkelende vleugels en toverstaf - Vlinder

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU044

Transformeer jezelf in een echte vlinder! Deze vleugels zijn geprint op nylon en afgewerkt met randjes in gouden glitter, dankzij de elastische schouderbandjes passen deze vleugels bijna altijd en sluiten ze mooi aan. De toverstaf is bijpassend met een mini vlinder en afgewerkt met schitterende linten in fel geel en oranje.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C16750

PersonageFee/Elf

Betoverende 2 delige set vleugeltjes en bijpassende toverstaf voor kleine prinsesjes en feeën, een magisch ontwerp van Great Pretenders uit Canada. Deze set komt in en handig opbergtasje in doorzichtig materiaal.

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!