composition murale \'fleurs et plantes\'

frisse bloemen en planten mural

Staat: Nieuw product

Onszelf

KZ18209

Behangen is weer helemaal in! Geef je kamer een nieuwe, frisse look met deze mooie mural met planten en bloemen uit vliesbehang.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

69,50 €

Add to my wishlist

Behangen is weer helemaal in! Geef je kamer een nieuwe, frisse look met deze mooie mural met planten en bloemen uit vliesbehang. Dit prachtige digitaal geprint design, perfect om een accentmuur mee te maken, komt uit de Fabulous collectie van Onszelf. Ideaal voor kinderkamers, woonkamer of zelfs je eigen slaapkamer. Eenders waar, het staat overal prachtig. Je kan ook meerdere murals naast elkaar bevestigen want de designs sluiten naadloos op elkaar aan. De mural is 293 cm hoog en bestaat uit 3 panden van samen 150cm breed.

Opgelet: De mural kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. De mural is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15029300.35
Onszelf is een merk van Claudia Drube & Astrid Nieuwenburg. Het merk werd opgericht in 2003, toen Claudia & Astrid begonnen met hun eigen behang te maken. Claudia studeerde aan de Hout en Meubilerings-college, waarna ze is gaan werken bij de Bijenkorf. Na haar baan bij de Bijenkorf begon ze te werken als ontwerper bij Eijffinger, een Nederlandse behang-merk. Astrid studeerde aan de Vogue Mode Academie in Amsterdam, waar ze afstudeerde in 1993. Ze werkte freelance voor Chivasso en Prenetal. Daarna begon zij ook aan een baan als ontwerper bij Eijffinger, waar ze kennismaakte met Claudia. Ze werkten samen een tijdje voor Eijffinger tot ze hun eigen merk oprichtte: onszelf.