Gestreept Little Friends diertje - Zebra

Staat: Nieuw product

Haba

HAB564

Little Friends van HABA (95)

De sierlijke zebra is een fijne uitbreiding van je Little Friends collectie en kijkt met haar blauwe ogen nieuwsgierig om zich heen. Ook leuk om vrij mee te spelen.

Hij is klaar voor grote avonturen en kleine gezellige momentjes, maak je eigen zoo in de tuin van je poppenhuis of kom dit beestje tegen op vakantie, tijdens een safaritocht of tijdens een uitstapje naar de een dierentuin.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304753

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Wie kan de strepen van de grappige zebra tellen? De Little Friends blijven het proberen, maar de zebra loopt zo snel rond dat het hen niet lukt. Toch vinden ze het leuk om hem gade te slaan.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 10,5 x 9,5 x 3,5 cm

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111030.11
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories