Glitter hoofdtooi - Ster

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR099

Meri Meri: Kerst (56)

De ster van het feest? Jouw kapoen als je deze ster hoofdtooi overhandigd. Perfect voor elk kindje dat van glitters houdt en extra in de belangstelling mag staat of zich graag verkleed.

De unieke Meri Meri hoofdtooi kan je aanpassen aan de maat van je hoofd met de elastieken (ook met glitters) en velcro.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170785

PersonageFee/Elf
CollectieKerstmis
TypeVerkleedsets
KleurZilver

Voor jouw kleine ster op haar speciale dag hebben we deze fonkelende sterkroon, verpakt in een handig katoenen tasje, van Meri Meri. Handgemaakt uit gewatteerde vilt, glinsterende stof en zilveren elastiek. Dit uniek cadeau maakt jouw jarige letterlijk de ster van het feest!

Afmetingen zakje: 27 x 32 x 5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.270.050.12
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories