Grijpfiguur - Aap Lino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB120

Aap Lino is een vrolijke grijpaap met opwindende knisperfolie in de oren en een leuk belletje. Hij heeft heel veel elementen en effecten om mee te spelen en te ontdekken. Je kleine uk en Aap Lino worden vast en zeker beste maatjes.

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302999

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Aap Lino neemt alle baby’s mee op ontdekkingsreis naar het land van kleuren, vormen en geluiden. Het leuke gerinkel van het belletje en de knisperfolie doen baby’s aandachtig luisteren. De verschillende vormen en stoffen nodigen uit om te voelen en te ontdekken. Daarnaast is de zachte grijpfiguur ook ideaal om te knuffelen.

Materiaal: polyester, metaal & kunststof. Lengte: 25 cm. Design: Eliana Sol Martinez. Geschikt vanaf 6 maanden.

Wasinstructies: wassen op 30 °C mild, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen, bleken niet toegestaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.46.6200.09
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!