Muziekknuffel walvis - Les Aventures de Paulie

Walvisknuffel met universele haak en leuk spiegeltje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE1024

Met deze leuke walvis muziekknuffel van Moulin Roty gaat je kindje een heerlijk dutje tegemoet. Dankzij de universele haak kan je hem gemakkelijk vastmaken aan het ledikant, de buggy of de autostoel.

Als je mini wakker wordt, kan je kindje met de spiegel onder de vin spelen en de verschillende materialen van de walvis ontdekken.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 676042

CollectieLes Aventures de Paulie
TypeMuziekknuffels
KleurBlauw
Leeftijdvanaf de geboorte

Deze walvis muziekknuffel van MOULIN ROTY komt uit de collectie Les Aventures de Paulie. Deze collectie volgt het avontuur van Paulie, de ondeugende kleine octopus. Meegevoerd door de stroming over de zeeën en oceanen, gaat hij op pad om de zeebodem te verkennen en fantastische nieuwe vrienden te maken!

  • Leeftijd: vanaf de geboorte
  • Afmetingen: 22 x 29 cm

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!