Star Ball Upcycled - Mint

Geweldige lichtgroene speelbal gemaakt uit restjes natuurrubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR072

Lichtgewicht, flexibel, zacht en gemakkelijk te hanteren. Deze muntgroene sterrenbal is makkelijk vast te pakken en te hanteren. Kies je naast mooi en functioneel speelgoed ook graag voor duurzame speeltjes dan is deze bal net wat je zoekt.

Een geweldige aanvulling op de speelgoedcollectie van je kind!

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 443011

TypeBallen
KleurMuntgroen
Leeftijdvanaf de geboorte

Star Ball Upcycled Mint van HEVEA PLANET is gemaakt van 100% natuurlijk gerecycled rubber en vrij van plastic of enig ander giftig materiaal, is het veilig voor kinderen van alle leeftijden om op te kauwen, mee te gooien of lekker te spelen, binnen én buiten. De bal mag ook zonder problemen mee in bad.

Ook fijn om te weten: deze rubberen speelbal is gekleurd met FDA-goedgekeurde, natuurlijke pigmenten en heeft prachtige afwisselende patronen van open en gesloten sterren, waardoor het gemakkelijk vast te pakken is. Ook verkrijgbaar in andere kleuren of een versie met flesje middenin >

Afmetingen: 10,5 cm
Materiaal: gemaakt van natuurlijk, geupcycled rubber: gerecycleerde restjes natuurrubber uit het eigen productieproces van Hevea. Zo vermindert het merk de hoeveelheid afval en laat zo een groene voetafdruk achter op aarde.
Leeftijd: Ideaal voor baby's vanaf 0 maanden

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!