Grootste slinger - Under the sea

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR535

Under the sea themafeestje (48)

Nodig al je favorieten (zee)vriendjes uit op je feestje!

Met deze feestslinger tover je elke kamer meteen om tot een onderwaterwereld om in te feesten! Met kleurrijke zeedieren, de Under the Sea quote en veel glanzende accenten.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 193245

CollectieUnder the sea
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Super leuke Under the sea slinger uit de collectie van Meri Meri. De slogan Under the Sea hangt tussen een paar glimmende vissen, kwallen en natuurlijk mag de vrolijke haai niet ontbreken. Gelukkige bijt hij niet!

Deze slinger is perfect voor een thema-feestje of gewoon als decoratie in de kamer van oceaan fan.

Afmetingen: lengte slinger: 2,5 m
Materiaal: 11 papierenletters en 11 papierenfiguren, aan 4 blauwe koorden, afgewerkt met zilveren en blauwe, holografische folie

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories