Grote mural - World map

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ09466

De delicate bloemenprints, vrolijke kleuren en charmante motieven van het Room Seven beddengoed en accessoires zijn nu ook verkrijgbaar in een...

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

298,00 €

59,60 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De delicate bloemenprints, vrolijke kleuren en charmante motieven van het Room Seven beddengoed en accessoires zijn nu ook verkrijgbaar in een prachtige collectie behangpapier vol romantiek en betovering. Het behang is gemaakt in samenwerking met het Spaanse Coordonné, fabrikant en distributeur van exclusief behang en stoffen.
Nooit meer een saaie witte muur met deze super mooie mural 'world map' met fantastische wereldmap! Versierd met fleurige Room Seven designs en leuke tekstjes. Perfect om een accentmuur te maken in de (grote) jongens kamer. Leuke tip: Match de mural met de andere spulletjes uit de Room Seven collectie voor een optimale look. Deze mural bestaat uit 6 banen behang van ieder 46,5 cm breed en 270 cm lang. In totaal is de mural 2,79m breed en 2,70m lang. Heb je een grotere of kleinere muur en wil je een op maat gemaakte mural? Contacteer ons dan hier voor een offerte.

Opgelet: De mural kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. De mural is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van maximaal 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27927001
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!