Grote slinger - Flowers In Bloom

Weelderige bloemenslinger met 8 bloemen uit papier

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR760

Alles voor een paas feestje (80)

Zet de sfeer meteen goed met deze gigantische bloemenkrans, een prachtige slinger voor een speciaal feest, zoals een lentefeest, de geboorte van een lente baby, bruiloft of jubileum.

De mooie papieren bloemen geven direct kleur en stijl. Hij is ook geweldig om een prachtig tintje aan elke kamer van je huis te geven.

32,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 218611

CollectieSpring & Easter
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Grote slinger Flowers In Bloom uit de feestcollectie van MERI MERI. Eenvoudige zelfmontage vereist. De slinger bestaat uit 8 bloemen in 4 verschillende kleuren, die zelf in elkaar gezet moeten worden.

Materiaal: de bloemen zijn gemaakt van tissuepapier in perzik, wit, donkerblauw, crème, geel en donkerroze - bij de slinger zitten ook 8 groene papieren bladeren, die afzonderlijk kunnen worden bevestigd met dubbelzijdige tape.

Afmetingen: ongeveer 2,6 meter lang (3,8 meter inclusief koord)
Materiaal: de verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier

_

Pasen wordt pas echt een feest met de paasdecoratie van MERI MERI. Pastelkleurige veldbloemen, mooie gingham ruitjes, pluizige tule kuikentjes en cupcake sets... Dankzij dit geweldig feestmerk hebben we alles in huis om jouw paasfeest onvergetelijk te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories