Grote slinger met franjes

Gelaagde feestslinger in 5 lagen op ivoorkleurig touw

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR461

Alles voor een circus feestje (21)

Of je nu een regenboogfeestje, je communie of een zomerfeest geeft deze magistrale slinger mag niet ontbreken. Hij zet meteen de juiste sfeer en is met zijn 5 verschillende tinten franjes een kleurrijk feestaccessoire dat je keer na keer kan bovenhalen en mee kan scoren.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 204805

CollectieCircus
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Voeg een streepje kleur toe aan elk soort feestje met deze heerlijke gelaagde slinger Colorful Fringe van Meri Meri. Deze grote slinger past perfect bij je circus thema maar ook perfect bij een verjaardag in regenboogthema of elk andere feestje met stijl. Of hangt het gewoon in je kamer als stijlvolle muurdecoratie.

Materiaal: 9 banners uit zijdepapier in 5 lagen, vastgemaakt aan een ivoorkleurig koord
Afmetingen: 3 meter lang

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories