Guitig Baby Pop duwfiguurtje - Vos

Staat: Nieuw product

Janod

JS445

Zie hem gaan, zie hem gaan. Het baby pop duwvosje van Janod heeft een extra groot handvat waar kleine handjes instinctief naar grijpen. Ze pakken het op, duwen het voort, lopen erachter. Pret is dus zeker inbegrepen! :-)

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J04614

SamenstellingenHout
TypeDuwspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Baby Pop Duwfiguurtje Vos van Janod uit duurzaam beukenhout met het FSC label en afgewerkt met een rode accent-kleur in verf op waterbasis. Dit rijdend speeltje is ook beschikbaar als beer of konijn. Komt in een mooie geschenkdoos, een mooie strik er rond en je kan het zo cadeau doen, bijvoorbeeld voor een eerste verjaardag.

Leeftijd: 1-3 jaar
Materiaal: duurzaam hout en silicone - met verf op waterbasis - FSC label
Afmetingen: 12,3 x 7,6 x 9,7 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.