Guitige zelfklevende fries - La parade

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

Kijk hoe de vrolijke vrienden door de kamer van je kleintje marcheren: de olifant, leeuw, uil, muis, wasbeer, panda, kat, hond en eekhoorn vormen...

25,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Kijk hoe de vrolijke vrienden door de kamer van je kleintje marcheren: de olifant, leeuw, uil, muis, wasbeer, panda, kat, hond en eekhoorn vormen een bonte parade. Deze fries is mooi te combineren met de stickerset uit de parade-collectie, te verkrijgen in 2 varianten. Design: Swantje & Frieda. Materiaal: mat vinyl.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5001000.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”