Handig grijp- en bijtspeeltje - Kleurenspel

Staat: Nieuw product

Haba

HAB499

Vooral in de eerste maanden steken baby’s graag alles in hun mondje en dan komen die vreselijke tandjes eraan... Gelukkig is er dit bijtspeeltje van HABA met leuke kleurtjes en verschillende oppervlaktestructuren waar je kleintje naar hartenlust mag op kauwen, de grote blauwe ring maakt het makkelijk voor mini handjes om het speeltjen vast te pakken/

Vooral wanneer de baby tandjes krijgt, zorgen de 3 gekleurde bollen voor ontspanning en een dankbare afleiding.

8,99 €

7,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304693

CollectieVoor baby's
TypeBijtspeeltjes
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 30 %

verschillende oppervlaktestructuren
ontspant de kaakspieren en helpt bij tandjes krijgen
vaatwasserbestendig

Vooral in de eerste maanden steken baby’s graag alles in hun mondje. Deze leuke rammelaar is hier perfect voor, omdat hij met zijn verschillende oppervlaktestructuren uitnodigt voor een ontdekkingsreis vol afwisseling. Vooral wanneer de baby tandjes krijgt, zorgt de rammelaar voor ontspanning en rust en wordt hij een onmisbare hulp!

Afmetingen:  1 x 8,5 x 8,5 cm
Materiaal: siliconen
Leeftijd: vanaf 6 maanden
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162110.05
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!