figurine super-héros Arty Toys 'Firebird and ze super jet'

heldhaftige superhelden jet met actiefiguurtje

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ19966

arty toys by Djeco (15)

Wie flitst er daar voorbij? Het is Firebird en zijn super jet! 'Firebird and ze super jet' wakkert de fantasie van jouw kleine spruit aan en in...

14,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06935

Leeftijdvanaf 4 jaar

Wie flitst er daar voorbij? Het is Firebird en zijn super jet! 'Firebird and ze super jet' wakkert de fantasie van jouw kleine spruit aan en in een mum van tijd ontstaat er een ware superheldenwereld met Firebird in de hoofdrol!

Beleef fantastische avonturen met de Arty Toys collectie van Djeco. Een type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers. Vanaf 4 jaar. Met actiefiguurtje Firebird en superhelden jet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
267331.41
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories