Zachte speelset Puppet world S - Mr. Crocodile

Stoer mini knuffeltje met outfit en zacht skateboard

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX710

World of play by Trixie (87)

Mr Crocodile is een zacht, lief en waardevol vriendje om te koesteren. Het is een coole skater die houdt van snelheid. Kan jij hem volgen?

Samen met de rest van de kleine popjes en de speelset uit de Puppet World, ontdekken kinderen het eindeloze plezier van open-ended play.

24,95 €

17,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 92-215

SamenstellingenOrganisch katoen
CollectiePuppet World
TypeZachte speelsets
DiertjesKrokodil
STOP/FINISTOP

Zachte speelset Puppet world S Mr. Crocodile van TRIXIE opent een hele wereld van verbeelding en creatief spel. Dit krokodil knuffeltje en de rest van de Puppet World speelsets moedigen kinderen aan om hun fantasie de vrije loop te laten en creatief te spelen zonder regels. Gemaakt voor eindeloos veel speelplezier!

Inhoud speelset: Mr Crocodile, skateboard

Materiaal: 100% biologisch katoen - PES vulling
Afmetingen: 13 cm hoog
Wasadvies: wassen 30°C - niet geschikt voor de droogkast, niet strijken of stomen

_

Het Belgische TRIXIE is een geliefd kindermerk bij DE KLEINE ZEBRA. Wat begon met een populaire boekentassencollectie is ondertussen uitgegroeid met een ruime collectie aan baby musthaves, regenjassen en paraplu's maar ook een geweldige speelgoedcollectie. Puppet World is een reeks zacht speelgoed. Elke kleine setting moedigt kinderen aan om hun eigen verbeelding de vrije loop te laten en creatief uit de hoek te komen. Samen met de kleine popjes, ontdekken kinderen het eindeloze plezier van open-ended play! Daarnaast ontwikkelen ze spelenderwijs een groot aantal waardevolle skills.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories