Maileg Kerstelf Pixy in luciferdoosje

Hartverwarmend eflje met een cosy mini bedje

Staat: Nieuw product

Maileg

MLG162

Magisch Maileg kerstcollectie (22)

Een sprookjesachtig mini poppetje met geborduurde oogjes, een klein rood mondje en schattige tuinbroek.

Dit hartverwarmend poppetje kan lekker rusten in zijn bedje/luciferdoosje met een mini kussen en dekentje met kerstmotief.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 14-1491-00

CollectieMaileg Christmas
TypeSpeelfiguurtjes
KleurRood
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kerstelf Pixy in luciferdoosje uit de kerstcollectie van het Deense merk MAILEG is Maileg klassieker in een kerstig jasje. De kledij kan uit, de kerstmuts niet. Het klein 'Pixy' kerstelfje komt in een nostalgisch luciferdoosje met bijpassend beddengoed.

Afmetingen: 14 cm
Materiaal: katoen met zachte vulling van korreltjes uit recycled polyester, zodat het elfje kan blijven zitten
Wasinstructies: wassen kan op 30 graden
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Maak het nog gezelliger in huis tijdens de donkere maar magische eindejaarsperiode met de CHRISTMAS collection van Maileg. Laat je inspireren door deze wondermooie lijn met decoratie, ornamenten, kerstige knuffels en ook de Maileg muizen zijn in kerstsfeer natuurlijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01400.008
Maileg - Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG! Dit Deense designmerk is vooral gekend van de iconische mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires die instant tot de verbeelding spreken van jong en oud. Meet the designer Dorthe Mailil is de designer en illustrator achter dit magische merk: Wij geloven in het maken van verhalen! Wij geloven dat herinneringen worden gemaakt door de simpele geneugten van kinderen, waardoor hun verbeelding tot leven komt. De beste verhalen zijn hun verhalen. Wij geloven in het inspireren van kinderen en iedereen in hun leven om zichzelf en hun verhalen naar de wereld te brengen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Sinds de oprichting van Maileg heeft Dorthe vele prijzen en awards gewonnen voor zowel haar speelgoed als voor haar bekende illustraties die over de hele wereld verschijnen in boeken, tijdschriften en zelfs tv-shows. Tijdloze kwaliteit, boordevol charme Prachtig vormgegeven vilten karakters, handgemaakte kleertjes, moderne meubels en nostalgische accessoires met zoveel charme en persoonlijkheid. Mice in a box, konijntjes, bosvrienden en een variatie aan lieve dieren in alle soorten en maten zijn stuk voor stuk favoriete metgezellen. Elk stuk speelgoed is met liefde ontworpen in Denemarken en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Alle producten zijn getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van zowel de EU als de VS. Dit Deens merk wil inspireren en kinderen aanzetten tot spelen. Spelen dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.
Collectie Magisch Maileg kerstcollectie
Inspiratie en stories