Zachte speelset Puppet world S - Mrs. Mouse

Schattige mini muis met geel jurkje en watermeloen

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX706

World of play by Trixie (87)

Mrs. Mouse is klaar om naar het strand te gaan met een lekker stukje meloen om af te koelen op een warme zomerdag.

De Puppet World dierenpopjes en hun leuke accessoires uit biokatoen zijn mooi open-end speelgoed dat eindeloos de verbeelding prikkelt van elk kind.

24,95 €

17,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 92-209

SamenstellingenOrganisch katoen
CollectiePuppet World
TypeZachte speelsets
DiertjesMuis
STOP/FINISTOP

Zachte speelset Puppet World S Mr. Mouse van TRIXIE opent een hele wereld van verbeelding en creatief spel. Dit muisje met geel kleedje en de rest van de Puppet World speelsets moedigen kinderen aan om hun fantasie de vrije loop te laten en creatief te spelen zonder regels. Gemaakt voor eindeloos veel speelplezier!

Inhoud speelset: Mrs. mouse knuffeltje met kleedje en een stukje watermeloen

Materiaal: 100% biologisch katoen - PES vulling
Afmetingen: 13 cm hoog
Wasadvies: wassen 30°C - niet geschikt voor de droogkast, niet strijken of stomen

_

Het Belgische TRIXIE is een geliefd kindermerk bij DE KLEINE ZEBRA. Wat begon met een populaire boekentassencollectie is ondertussen uitgegroeid met een ruime collectie aan baby musthaves, regenjassen en paraplu's maar ook een geweldige speelgoedcollectie. Puppet World is een reeks zacht speelgoed. Elke kleine setting moedigt kinderen aan om hun eigen verbeelding de vrije loop te laten en creatief uit de hoek te komen. Samen met de kleine popjes, ontdekken kinderen het eindeloze plezier van open-ended play! Daarnaast ontwikkelen ze spelenderwijs een groot aantal waardevolle skills.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories