Little Friends - vrolijke papa Karsten

Staat: Nieuw product

Haba

HAB594

Little Friends van HABA (62)

Papa Karsten is altijd op alles voorbereid. Heb je tijdens het wandelen dorst? Of heb je het koud? Lieve papa Karsten haalt uit zijn rugzakje wat je nodig hebt. De Little Friends maken met popjes 'zoals jij en ik' dolle pret van situaties die kinderen heel goed kennen.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304742

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Papa Karsten met rugzak uit de Little Friends speelwereld van de Duitse duurzame speelgoedfabrikant HABA.  Dit popje is voor alle kinderen vanaf 3 jaar perfect om mee op daguitstap te nemen!

Leeftijd: vanaf 3 jaar (bevat kleine onderdelen)

Hoogte: 12,5 cm

Breedte: 6,5 cm

Materiaal: polyvinylchloride

-

De Little Friends van het duurzame Duitse speelgoedmerk HABA zijn helemaal ‘zoals jij en ik’. Geen speelgoed dat ver van de realiteit van jouw kind staat maar échte speelkameraadjes in alledaagse situaties en elk met een unieke persoonlijkheid. De Little Friends hebben een buigbaar draadframe en zijn gemaakt uit een stevige kunststof waardoor ze verschillende houdingen kunnen aannemen. Ideaal om de fantasie van je kleintje te stimuleren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.51350.06
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/01/2021
Idem - zie hierboven
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories