Maileg Oma en opa Muis in langwerpig luciferdoosje

Twee mini speelfiguurtjes in nostalgisch doosje met beddengoed

Staat: Nieuw product

Maileg

MLG259

Maak je Maileg muizenfamilie compleet (81)

Welk kind is niet dol op zijn of haar grootouders? Het perfecte paar dat iedereen verwent en in de watten legt. Ook in de Maileg familie zijn oma en opa de favoriet.

Oma en opa muis komen in knap oud luciferdoosje, dat is ingericht met een matrasje, kussen en zacht dekentje.

57,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16-1743-01

Oma en opa Muis in langwerpig luciferdoosje van MAILEG zijn 2 speelfiguurtjes die perfect passen in de handjes en hartjes van kleine kinderen. Een fijn geschenk voor uren speelplezier boordevol fantasie.

Deze muizen grootouders komen in een langwerpig doosje dat je kan open schuiven en dat tevens hun bedje is. Bijpassende accessoires en andere familieleden van de muizenfamilie zijn apart verkrijgbaar, dus check zeker;de rest van onze Maileg collectie >

Afmetingen: 17 cm hoog
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Wasadvies: de speelpopjes mogen gewassen worden op max 30°C
Materiaal: katoen en linnen met een vulling van gerecycleerd polyester en PE pellets

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01700.035
Maileg - Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG! Dit Deense designmerk is vooral gekend van de iconische mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires die instant tot de verbeelding spreken van jong en oud. Meet the designer Dorthe Mailil is de designer en illustrator achter dit magische merk: Wij geloven in het maken van verhalen! Wij geloven dat herinneringen worden gemaakt door de simpele geneugten van kinderen, waardoor hun verbeelding tot leven komt. De beste verhalen zijn hun verhalen. Wij geloven in het inspireren van kinderen en iedereen in hun leven om zichzelf en hun verhalen naar de wereld te brengen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Sinds de oprichting van Maileg heeft Dorthe vele prijzen en awards gewonnen voor zowel haar speelgoed als voor haar bekende illustraties die over de hele wereld verschijnen in boeken, tijdschriften en zelfs tv-shows. Tijdloze kwaliteit, boordevol charme Prachtig vormgegeven vilten karakters, handgemaakte kleertjes, moderne meubels en nostalgische accessoires met zoveel charme en persoonlijkheid. Mice in a box, konijntjes, bosvrienden en een variatie aan lieve dieren in alle soorten en maten zijn stuk voor stuk favoriete metgezellen. Elk stuk speelgoed is met liefde ontworpen in Denemarken en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Alle producten zijn getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van zowel de EU als de VS. Dit Deens merk wil inspireren en kinderen aanzetten tot spelen. Spelen dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.
Collectie Maak je Maileg muizenfamilie compleet
Inspiratie en stories