Houten pelikaan duwer

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT242

Als deze pelikaan wordt geduwd, maakt hij een ratelend geluid met zijn mond en een flapperend geluid met zijn poten. De poten van de pelikaan zijn gemaakt van natuurlijk rubber en kunnen worden gewassen om schoon te houden. 

Dit speelse duwspeelgoed helpt bij het ontwikkelen van fijne en grove motoriek, terwijl kinderen ook oefenen met lopen op eigen benen. Een fijn cadeau voor een eerte verjaardag!

35,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5718

CollectiePush & Pull
TypeDuwspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten pelikaan duwspeeltje van Plantoys is een gek stuk speelgoed. Makkelijk voor kindjes om vast te nemen, voort te duwen en achter na te rennen. Dit houten speeltje is een duurzaam cadeau voor je mini.

Materiaal: hout en rubber
Afmetingen: 15 x 17,5 x 55 cm
Gewicht: 290 gram
Leeftijd: vanaf 12 maanden

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.