Houten trekdier Vito de olifant - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40439

Vilac & Ingela P. Arrhenius (22)

Vito de olifant wordt de nieuwe metgezel van je kleintje die sinds kort het hele huis verkent. Wandelen is fijn ! En Vito's hoofd gaat op en neer tijdens de wandeling.

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7714

CollectieVilac Premier âge
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten trekdiertje uit de Vilac-collectie dat prachtig is geïllustreerd door de Zweedse illustrator Ingela P. Arrhenius. Haar stijl is heerlijk naïef en geïnspireerd op het design van de jaren vijftig en zestig.

Een veiligheidsclip aan de trekkoord verzekert de veiligheid van de kleintjes.

Materiaal: hout. Geschikt voor kids vanaf 1+ jaar,

Formaat : 16 x 16 x 9 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2117130.63
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories